ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

"Δεν μπορεί ένα μαγαζί με κάποια εκατομμύρια έξοδα να έχει έσοδα από διαφημίσεις μόλις 450.000 ευρώ"! Αυτό υπογράμμισαν όλοι οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων στο δήμο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνεδρίασαν χθες, Κυριακή, με μοναδικό αντικείμενο το τι μέλει γενέσθαι στη ΔΕΠΘΕ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρχικά το επιτελείο Μπουτάρη θα ασχοληθεί με τη Δημοτική Τηλεόραση, αφού γενική διαπίστωση ήταν πως "το ραδιόφωνο πάει καλά". Έτσι, σήμερα κι όλας, θα ανακοινωθούν τα ονόματα του νέου διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΘΕ και του νέου Οικονομικού Διευθυντή.
Τα επόμενα βήματα θα είναι η κατάργηση αχρείαστων προϊσταμένων και η δημιουργία νέου προγράμματος (θα ανακοινωθεί ως μπίζνες πλαν της επιχείρησης ως το τέλος Ιανουαρίου). Θα υπάρξει, δηλαδή, και νέο πρόγραμμα και νέο οργανόγραμμα.
Στη χθεσινή συνεδρίαση υπογραμμίστηκε πως "αν το μαγαζί κλείσει έστω για μία ημέρα θα κλείσει δια παντός" και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων συμφώνησαν πως "η TV100 και τα δημοτικά ραδιόφωνα έχουν θέση στην πόλη". Όλοι είπαν πως θέλησή τους είναι να διατηρηθούν ως έχουν, με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πρόγραμμά τους.
Έτσι θα δοθεί προτεραιότητα στην τηλεόραση και στη συνέχεια στο ραδιόφωνο. Εκεί ρόλο αναμένεται να παίξει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, ο οποίος είχε πάρει μέρος και στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπουτάρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα αναλάβει μάλλον τη διεύθυνση του FM101, του νεανικού ραδιοφώνου της ΔΕΠΘΕ, το οποίο δεν κατάφερε να πάρει πίσω το νεανικό κοινό που είχε όταν άρχισε τη λειτουργία του.