ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ

gervasios_passaris_01Από θαύμα δε βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Μόσχας την ώρα της δολοφονικής έκρηξης, ένας ιερωμένος από τη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας Γερβάσιος, της Αδελφότητας Οσίας Ξένης.

Ο γέροντας, που είναι γνωστός για το ανθρωπιστικό του έργο, καθώς γυρνά όλη τη Γη κι αποφυλακίζει μετανοιωμένους κρατουμένους (σ.σ. είναι ο εξομολογητής του Πάσσαρη) επρόκειτο να ταξιδέψει στη Μόσχα μέσω Γερμανίας. Αν γινόταν αυτό, θα βρισκόταν στο αεροδρόμιο όπου έγινε το μακελειό, την ώρα ακριβώς που έγινε η έκρηξη!

Λες κι από θαύμα, ο πατέρας Γερβάσιος, πήρε άλλη πτήση και βρέθηκε στη Μόσχα μέσω Αθηνών! Έτσι προσγειώθηκε στο δεύτερο αεροδρόμιο της Μόσχας!

“Μας βοήθησε ο Θεός”, δήλωσε, πριν από λίγο, στο δημοσιογράφο Β. Κοντογουλίδη της TV100, κατά τη διάρκεια της Νυχτερινής Εφημερίδας… Περιέγραψε, δε, με λεπτομέρειες τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η Ρωσική αστυνομία, μετά την έκρηξη.

Ο πατέρας Γερβάσιος βρίσκεται στη Μόσχα για να πάρει μέρος σε συνέδριο όσων διακονούν φυλακισμένους. Με την ευκαιρία μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους φυλακισμένους της Μόσχας, τους οποίους πρόκειται να επισκεφθεί αύριο.

Πείτε το θαύμα, πείτε το σύμπτωση: Χθες, που ο ιερωμένος γλίτωσε την τελευταία στιγμή, ήταν… της Οσίας Ξένης, στη μνήμη της οποίας έχει αφιερώσει την Αδελφότητα που ίδρυσε!