ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ

broxi_01ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011, με πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας, και της Μακεδονίας με …

χαμηλό υψόμετρο. Στην Αττική βροχές και καταιγίδες που θα εξασθενίσουν από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 5-13 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο ασθενείς χιονοπτώσεις και θερμοκρασία από 1-6 βαθμούς Κελσίου.

Από απόψε το βράδυ θα αυξηθούν οι νεφώσεις και από δυτικά θα αρχίσουν να εκδηλώνονται φαινόμενα -ξημερώματα Παρασκευής – χιονοπτώσεις στα ορεινά -άνω των 600-800μ.- και βροχοπτώσεις ή χιονόνερο στα πεδινά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (και ειδικότερα στα δυτικά της –Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και στα ορεινά στης Ανατολικής Χαλκιδικής).                       

Τα φαινόμενα θα κρατήσουν όλη την ημέρα.                                     

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν θα εκδηλωθούν φαινόμενα αλλά θα έχει ισχυρούς ανέμους το Θρακικό πέλαγος –έως και θυελλώδεις, που θα εξασθενήσουν από το Σάββατο το βράδυ.

· Το Σάββατο ελάχιστα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στις ίδιες περιοχές και πολύ γρήγορα θα αρχίσει η βελτίωση του καιρού, που θα σημαίνει παύση των φαινομένων και αύξηση των ελαχίστων θερμοκρασιών. Όμως γενικά θα έχουμε ένα χειμερινό Σαββατοκύριακο.

· Η ερχόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται να έχει φαινόμενα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα παρά μόνο ότι θα είναι και αυτή «χειμερινή».