ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 3000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Τις 3000 αιτήσεις έφτασε ο αριθμός των αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευομένων για τα προγράμματα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη εκπαιδευτική περίοδο, που ολοκληρώνεται το μήνα αυτό, υλοποιήθηκαν κυρίως προγράμματα
Πληροφορικής και Ξένων Γλωσσών στους δήμους Θεσσαλονίκης, Μίκρας, Καλαμαριάς Επανομής, Θέρμης, και Πανοράματος, μερικά δε απ’ αυτά σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Δ΄ Κ.Α.Π.Η. και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Στη δεύτερη περίοδο που ακολουθεί, θα προστεθούν προγράμματα απ’ τα θεματικά πεδία της Οικονομίας- Διοίκησης, του Τουρισμού- Περιβάλλοντος, του Πολιτισμού- Τεχνών και του Ενεργού Πολίτη, θα υπάρξει επέκταση και σε άλλους δήμους και συνεργασίες και με άλλους φορείς.
Όσοι πολίτες κατοικούν στην ανατολική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρονται για επιμορφωτικά προγράμματα ενηλίκων, πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν ακόμη και τώρα να υποβάλλουν σχετική αίτηση.
Oι αιτήσεις, συνοδευόμενες από απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, υποβάλλονται στο Κ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 8, Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310- 21.99.39/ ώρες 09:00- 20:00) από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 11:00 - 18:00. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα, το περιεχόμενο τους και τη διαδικασία ένταξης σε τμήμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Κ.Ε.Ε (http://kee.ideke.edu.gr) ή να αναζητήσετε τηλεφωνικά και εκ του σύνεγγυς στο Κ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Τα Κ.Ε.Ε. είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) και η λειτουργία τους υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Τα προγράμματα τους προσφέρονται δωρεάν, ενώ συγχρηματοδοτούνται από το Ελληνικό Δημόσιο και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Προϊστάμενος Κ.Ε.Ε.: Κακουλίδης Ιωάννης. Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης: Βαλμάς Βασίλειος, Ξυνάδας Εμμανουήλ.