“ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ…” ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ!

poster_13o_TDF

«Μια σπίθα αρκεί για να πυροδοτήσει συζητήσεις...». Με αυτό το σκεπτικό, που μπορείτε να το καταλάβετε με μια ματιά,  το δημιουργικό γραφείο dolphins// communication design φιλοτέχνησε την αφίσα του 13ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου αιώνα (που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Μαρτίου).

Συγκεκριμένα στην αφίσα υπάρχει μια συστοιχία των σπίρτων που παραπέμπει στην κινηματογραφική αίθουσα, με τη γραμμική φόρμα να θυμίζει το έργο του Γιάννη Γαΐτη. «Ο συμβολισμός του σπίρτου – θεατή, προέκυψε θέλοντας να χαρακτηριστεί το ύφος των περισσότερων ταινιών τεκμηρίωσης. Μια σπίθα αρκεί για να πυροδοτήσει συζητήσεις...», αναφέρεται για το concept της αφίσας.

Όσο για τους δημιουργούς; Η dolphins // communication design ασχολείται με πρότζεκτ που περιλαμβάνουν art direction, ντιζάιν, εικονογραφήσεις και web ντιζάιν με συνεργασίες, τόσο στον τομέα της τέχνης και του πολιτισμού, όσο και στον εμπορικό. Το γραφείο έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.