ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΑΚΟΜΠΣ

Σε ένα απίστευτα βαρετό παιχνίδι, που για να το δεις θα πρέπει να ήσουν βαμμένος οπαδός της μιας από τις δύο ομάδες, ο Ηρακλής κατάφερε να μπει με το δεξί στο Καυτανζόγλειο για το 2011 και να κερδίσει με 1-0 τον Ατρόμητο.

Λίγες οι καλές φάσεις στο παιχνίδι, με τον Ηρακλή να ΄χει τον πρώτο λόγο για 90', έχοντας να αντιμετωπίσει και μια εκνευριστική διαιτησία (ειδικά ο ένας βοηθός έκανε αρκετά λάθη εις βάρος του Ηρακλή στις περιπτώσεις οφσάιτ).


Το γκολ

45' Ιάκομπ 1-0


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81' Καρλίνιος), Μάρα (69' Ηλιάδης), Σίσιτς, Πίτου Γκαρσία (85' Κυριαζής), Ιάκομπ.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (57' Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (70' Μπρίτο), Τάτος (77' Περόνε), Ολιβέιρα.


Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Κουρομπιλιά (Καρδίτσας)

Τι είπαν:
Διπλά χαρούμενος ήταν ο Ρουμάνος επιθετικός του Γηραιού, Βίκτορας Ιάκομπ, τόσο επειδή πέτυχε το πρώτο του γκολ στην σεζόν όσο και για το ότι η ομάδα του πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.
«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό για τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Και είμαι χαρούμενος και για το ότι σκόραρα. Το ότι έβαλα το πρώτο γκολ, μου δίνει χαρά αλλά πιο πολύ χαρούμενος είμαι που κέρδισε η ομάδα. Από εδώ και πέρα θέλουμε κι άλλες νίκες, θέλω κι εγώ κι άλλα γκολ. Θέλουμε να ανεβούμε κι άλλο στη βαθμολογία. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί γιατί πολλές ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Θα πάμε τώρα και για το παιχνίδι Κυπέλλου και για το Πρωτάθλημα σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».