Εφιάλτη για πέντε χρόνια (από το 2003 ως το 2008), ζούσε 27χρονη -πλέον- Νιγηριανή καλλονή:  Μια 40χρονη, πλέον, ομοεθνής της, με την χρήση σωματικής αλλά και ψυχικής βίας (της έλεγε ότι της είχε κάνει... βουντού) ανάγκαζε την νεαρή να "εργάζεται" σε ...
διάφορα «ροζ μπαρ» της Θεσσαλονίκης, να εξυπηρετεί, με κάθε τρόπο τους πελάτες και να δίνει όλα τα χρήματα στη 40χρονη.
Όλα ξεκίνησαν το 2003 όταν η 33χρονη, τότε, προαγωγός έπεισε το αθώο φτωχό κορίτσι να ρθει στη χώρα μας. Την είχε πείσει ότι θα της έβρισκε καλή δουλειά. Από την πρώτη στιγμή που η -τότε- 20χρονη ήρθε στη χώρα μας αναγκάστηκε να εκδίδεται σε διάφορους πελάτες κάθε μέρα. Η μεγαλύτερη σε ηλικία Νιγηριανή την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα, έλεγε πως της είχε κάνει βουντού και την ανάγκαζε να πουλάει το κορμί της, ή να εργάζεται σε ύποπτα μπαρ.
Σε βάρος της 40χρονης σχηματίστηκε, χθες, δικογραφία από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για «σωματεμπορία» και «εμπορία ανθρώπων». Οι έρευνες, πάντως, δεν έχουν σταματήσει, αφού οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να ενέχονται στην υπόθεση κι άλλοι αλλοδαποί.