Για δεύτερη χρονιά η πιο Χριστουγεννιάτικη γωνιά της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στον πολυχώρο του ΜΥΛΟΥ, εκεί όπου λειτουργεί το κλασικό «Χωριό Του Άι Βασίλη». Εκεί σας περιμένει για όλη την εορταστική περίοδο, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ο Αι Βασίλης με την παρέα του, σε σπιτάκια αληθινών διαστάσεων. Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν για άλλη μια χρονιά πρωτόγνωρες εορταστικές εμπειρίες. Όπως το καρουζέλ και τα 25 σπιτάκια του χωριού.

Επισκεφθείτε το «Ταχυδρομείο» όπου με την βοήθεια των ξωτικών θα γράψετε το γράμμα σας στον Άι Βασίλη. Το «Σπίτι του Άι Βασίλη» για να τον γνωρίσετε από κοντά και να σας χαρίσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας. Το «Santa Orient Express», το «Εργαστήριο Παιχνιδιών» και το «Café της Κυρίας Claus», για να σας κεράσει ζεστή σοκολάτα, κουλουράκια και να σας αφηγηθεί παραμύθια.
Το «Βιβλιοπωλείο», το «Σχολείο Των Ξωτικών», το «Σπίτι Των Ευχών», την «Μικρή Αγορά» με πολλές επιλογές σε δώρα και αναμνηστικά. Φέτος τα Χριστούγεννα μην αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελάτε στο «Χωριό Του Άι Βασίλη» για να σας χαρίσουν παιχνίδια και βιβλία, αλλά και την χαρά να συμμετέχετε σε ένα αληθινά ζωντανό... παραμύθι.
Καθημερινά, χορωδίες παιδιών με τις μελωδίες τους κάνουν ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα, ενώ γνωστές θεατρικές παραστάσεις, όπως ο «Γαργαληστής» σας ξεναγούν στις δράσεις των παραμυθιών .
Με χάρτη το άφθονο χιόνι, βρείτε την μαγική διαδρομή του χωριό του Άι Βασίλη, την ώρα που τα ξωτικά και οι τάρανδοι σας χαρίζουν γέλιο και παιχνίδι με τα πειράγματα τους στο καλντερίμι του Μύλου.
Στη χαρούμενη Γιορτή των Χριστουγέννων στο «Μύλο» συναντάτε επίσης το WWF Ελλάς, με το πρόγραμμα «ECO WINTER», που αφορά την περιβαλλοντική εκπαίδευση για τα παιδιά που πραγματοποιείται μέσα από εκδηλώσεις, με στόχο εκτός από την ψυχαγωγία, τη γνώση και την ευαισθητοποίηση.
Όσο για τους φίλους του πατινάζ στον πάγο, άλλο ένα χειμώνα σπεύδουν στο μεγαλύτερο στεγασμένο παγοδρόμιο του Μύλου, για να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι με την βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών, καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.