ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Ρούχα σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες μοίρασαν τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Λυκείου Τούμπας Θεσσαλονίκης «Α.Λ.Τ.ρουϊστές». Χθες, μέλη του Συλλόγου επισκέφτηκαν οικογένειες που έχουν ανάγκη, κυρίως στην περιοχή της Τούμπας και δώρισαν –ενόψει Χριστουγέννων- τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι. Τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, ο Σύλλογος προγραμματίζει να δωρίσει ρούχα σε ανήμπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης αλλά και σε κρατουμένους των Δικαστικών Φυλακών Διαβατών. 
«Πρόκειται για δράσεις που τα μέλη μας πλήρωσαν από το υστέρημά τους για την αγορά τόσο των τροφίμων όσο και των ρούχων. Το κάναμε, όμως, με μεγάλη χαρά καθώς θεωρούμε ότι οφείλουμε να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυριάκος Αντωνίου.
Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείου Τούμπας ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια. Έχει ήδη 70 ενεργά μέλη και δέχεται στις τάξεις του άντρες και γυναίκες που αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο λύκειο από το 1977 και έπειτα. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στον πεζόδρομο του Αγίου Θεράποντα και τα μέλη του προγραμματίζουν και σχεδιάζουν κι άλλες δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο. 
Οι Α.Λ.Τ.ρουϊστές έχουν και το δικό τους blog: Περισσότερες πληροφορίες στο altrouistes.blogspot.com
Ως απόφοιτος του συγκεκριμένου Λυκείου, πέρα από τη συγκίνηση, αισθάνθηκα και περήφανος. Αυτό το σχολείο, τελικά, έβγαζε πάντα -και πρώτα από όλα- ανθρώπους...