ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ

Με το μαχαίρι τούτο εδώ,
κρυφά δολοφονούσε...
Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς 48χρονου με την πρώην σύζυγό του και τον νυν αρραβωνιαστικό της. Καθώς δεν τα έβρισκαν, στις διαφορές που είχαν, ο 27χρονος αρραβωνιαστικός έβγαλε ένα κυνηγετικό μαχαίρι που είχε πάνω του και κατέσφαξε τον 48χρονο! Η 27χρονη πρώην σύζυγος, μάλιστα, είχε την ψυχραιμία να πάρει το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο του νεκρού πρώην άνδρα της, για να φανεί πώς όποιος τον δολοφόνησε άγρια, είχε για κίνητρο τη ληστεία!

Συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2010, σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης με Αδαμάντιου Κοραή. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συνάντηση μεταξύ του θύματος και των δραστών, για την επίλυση οικογενειακών τους ζητημάτων, διαπληκτίστηκαν κι ο 27χρονος κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στον 48χρονο.
Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, η 27χρονη, αφού πήρε και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι από τις τσέπες του πτώματος,  απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο, ενώ ο συνομήλικος συνεργός της πήγε σε θαμνώδη τοποθεσία στην περιοχή της Πυλαίας (κοντά σε εμπορικό κέντρο), όπου έκρυψε το κυνηγετικό μαχαίρι που χρησιμοποίησε, ένα ζευγάρι γάντια που φορούσε και το τηλέφωνο του θύματος.
Η αστυνομία συνέλαβε, χθες, την 27χρονη αλλοδαπή πρώην σύζυγο του θύματος και τον επίσης 27χρονο ημεδαπό αρραβωνιαστικό της. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων (είναι όλα κακουργήματα και, όπως φαίνεται, το ζευγάρι του θανάτου θα προφυλακιστεί). Μάλιστα, ο νεαρός υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το όπλο του φόνου και το μαχαίρι, μαζί με το κινητό και τα γάντια, βρέθηκε και κατασχέθηκε.
Οι δράστες της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.