Για σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Στρατηγικής των Συντονιστών και των Υπευθύνων Ομάδων προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις των επτά ομάδων εργασίας, που αξιολόγησε η Οργανωτική Επιτροπή του Φόρουμ για την Ψηφιακή Ελλάδα 2020 (digitalgreece2020.gr) σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ .

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννη Διαμαντίδη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ασπρούπργου και στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ) Ρέντη.

* Στις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. παναττική στάση εργασίας έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

* Στις 2 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

* Στις 3 μ.μ. στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, η τελετή υποδοχής του νέου υποβρυχίου «Παπανικολής», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού ΓΕΝ .

* Στις 6 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα), επιστημονική εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), με θέμα: «Θεμελιώδη Δικαιώματα και Αρχές στην Ευρώπη».

* Στις 6:30 μ.μ. στη Βουλή, ομιλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή για τον προϋπολογισμό του 2011.

* Στις 6:30 μ.μ. στον Πολυχώρο Απόλλων (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1, Καμίνια-Πειραιάς) ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας θα παρουσιάσει τον απολογισμό δράσης της Νομαρχίας Πειραιά των ετών 2003-2010. Θα ακολουθήσει διαδικασία παράδοσης παραλαβής στους εκλεγμένους αντιπεριφερειάρχες Πειραιώς και Νήσων, Στέφανο Χρήστου και Δημήτρη Κατσικάρη.