ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ - ΖΟΥΕΛΑ

Ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις επιφύλασσε η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις. Ο Μπουσαϊντί θα απουσιάσει 40 ημέρες από τις προπονήσεις, καθώς έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. Στη διάθεση του Χάβου οι Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς και Ζουέλα. Με κόσμο στις Σέρρες, καθώς η ΠΑΕ πήρε τα εισιτήρια.
Ο τραυματισμός του Ανίς Μπουσαϊντί αποδείχθηκε αρκετά πιο σοβαρός, καθώς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός δράσης για 40 μέρες. Ο Τυνήσιος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και έχει πειραχτεί ο τένοντάς του.
Οι Στέλιος Μαλεζάς, Φρανκ Ζουέλα και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έλαβαν κανονικά μέρος στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε, δημιουργώντας ελπίδες για τη διαθεσιμότητά τους στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Οι απουσίες
Εκτός από τους Λατινοαμερικάνους, (Γκαρσία, Κοντρέρας, Φιλομένο, Κριστιάνο, Λίνο) και τον Ελ Ζαρ, οι οποίοι έχουν δύο ημέρες επιπλέον άδεια, από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντάριο Κρέσιτς, Βίκτορ Βιτόλο και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στην προπόνηση συμμετέχουν οι Παναγιωτούδης και Παπαδόπουλος Β. από την ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ και οι Κάτσε, Σταφύλιδης από την Κ20, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Τσουκαλάς, που ξεκίνησε τη σεζόν ως δανεικός σε ομάδα της Κύπρου.

από το  www.gazzetta.gr