Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με παραδοσιακά κάλαντα, μουσικές μπάντες και τριγωνάκια επικράτησε σήμερα το πρωί -για τελευταία φορά- στο γραφείο του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπου από τις 9.30 το πρωί ως τις 12.30 το μεσημέρι σύλλογοι, όμιλοι και φορείς τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές. Πλέον, ο κ. Ψωμιάδης του χρόνου θα ακούσει
-πρώτα ο Θεός- τα κάλαντα ως περιφερειάρχης, ενώ στο κτίριο της νομαρχίας θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο Νομάρχης ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και αγάπη». «Μακάρι το 2010 να μην τέλειωνε ποτέ, γιατί μάλλον θα αποδειχθεί πολύ καλύτερο από το 2011», είπε ο κ. Ψωμιάδης, εκφράζοντας την ευχή «ο καθένας, από το δικό του μετερίζι, να φέρει το χαμόγελο ξανά στα χείλη του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα της νεολαίας μας».
Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν το Νομάρχη για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήταν το 3ο ΚΑΠΗ Κουλέ Καφέ, η Χορωδία Κυριών Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου, η Αδελφότητα Προκοπιέων Μακεδονίας-Θράκης «Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος», η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαχανά, η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων, το Λύκειο Ελληνίδων, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Φιλαρμονική της Αστυνομίας και η Χορωδία Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Περιστεράς.