ΓΙΑ ΤΗΝ 12ΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο τίμησε, σήμερα, η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. για την δωδεκαετή προσφορά του στην πόλη, από τη θέση του δημάρχου. 
Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, του απένειμε αναμνηστική πλακέτα και σημείωσε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για τον Β. Παπαγεωργόπουλο. 
Το λόγο πήραν οι πρώην πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής Νίκος Βακάλης, Βάκης Φραντζής και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
Ο κ. Βακάλης είπε ότι ο Β. Παπαγεωργόπουλος έγραψε ιστορία στη Θεσσαλονίκη κι έκανε λόγο για έναν πολιτικό που δεν έκανε αβαρίες στις αρχές του. 
Ο κ. Φραντζής τον χαρακτήρισε μαχητή της παράταξης της Ν.Δ., που ποτέ δεν κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα και πρόσθεσε ότι γνωρίζει σε βάθος τα θέματα της πόλης. Τον χαρακτήρισε, ακόμη, πολιτικό που περνούσε τη σοφία του σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες.
Ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε και είναι άδικο κάποιοι να τον χτυπάνε απάνθρωπα. Είπε, ακόμα, ότι σε αυτόν οφείλει το ότι βρίσκεται στο πολιτικό προσκήνιο διότι τον είχε προτρέψει να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος. Ο Βασίλης είναι νικητής επί 35 χρόνια δήλωσε ο περιφερειάρχης.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος υπογράμμισε ότι αισθάνεται ευτυχής διότι έβαλε τη σφραγίδα του σε μικρά και μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης. Ευχαρίστησε στο πρόσωπο των μελών της επιτροπής το κόμμα και την στήριξη που του παρείχε όλα τα προηγούμενα χρόνια.