Τη ζωή τους στην άσφαλτο έχασαν την Παραμονή των Χριστουγέννων τέσσερις νέοι άνθρωποι, ηλικίας 21 έως 46 ετών, σε δύο τροχαία δυστυχήματα, στην Καβάλα και την Κοζάνη.
Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 35 ετών, οδηγός και επιβάτις αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν θανάσιμα σε τροχαίο, που έγινε μετά τις 9 το βράδυ χθες, στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Ελευθερούπολης, στο ρεύμα προς Καβάλα). Ενεπλέκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, το ένα σοβαρά και το άλλο ελαφρά . Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, καθώς η Τροχαία δεν κοινοποίησε περισσότερες πληροφορίες.
Διόμισι ώρες νωρίτερα, στις 18.20, στο 48ο χλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Καστοριάς, φορτηγό συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 35χρονος οδηγός τού πρώτου οχήματος και ο 46χρονος συνοδηγός του. Καλά στην υγεία του είναι ο 43χρονος οδηγός του ΙΧ. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Από το AΠΕ-ΜΠΕ