Πάλι γκολ πέτυχε ο Κλάους! Ας είναι
γερός!
Λίγο η κούραση, λίγο η υπεροψία από την πρόκριση, λίγο η υποτίμηση της… «Κερκυρούλας», λίγο η ατυχία στο δοκάρι του Κριστιάνο, λίγο η αναμονή για την ανακοίνωση των Αράβων επενδυτών, πολύ η φαεινή ιδέα του Χάβου να κάνει περάματα σε αυτό το ματς λες και ήταν φιλικό, ε, δεν ήθελε και περισσότερο για να χάσει ο ΠΑΟΚ από την ανώτερη Κέρκυρα στο σημερινό παιχνίδι... Φαντάσματα του
καλού τους εαυτού οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν την ψυχή τους στο Ζάγκρεμπ και μετέφεραν μόνο τα κουρασμένα σώματά τους στην Κέρκυρα, όπου άφησαν τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Με το Σαβίνι μετά από πολύμηνη απουσία αριστερό μπακ λες και ο Μπουσαϊντί έκανε κι αυτός επέμβαση, το Σαλπιγγίδη εκτός ενδεκάδας για να … ξεκουραστεί, και τον Μπαλάφα μετά από πόσα χρόνια να ξεκινάει βασικός, τον Ελ Ζαρ στα δεξιά σαν να μην ήτανε κάκιστος στην Κροατία, το Χαλκιά εκτός τόπου και χρόνου και τους υπόλοιπους πεθαμένους στην κούραση, ο ΠΑΟΚ έχασε φυσιολογικά και δίκαια. Το πρωτάθλημα όμως δε σταματάει εδώ και την Τετάρτη η ομάδα έχει παιχνίδι για το κύπελλο, γι΄ αυτό σταματάμε εδώ!

Τα γκολ
6 Ιωάννου 1-0
44 Αθανασιάδης 1-1
49 Στολτίδης 2-1

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλατζής (63΄Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Ιωάννου Η. (78΄Ιωάννου Δημήτρης), Μακρής.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (46΄ Λίνο), Σαβίνι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Μπαλάφας (46΄ Σαλπιγγίδης), Ελ Ζαρ (67΄ Κριστιάνο), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Κίτρινες
44 Βιερίνια
53 Τσιρίλο
63 Γκαρσία
78 Παρασκευαΐδης
81 Κοντρέρας

Κόκκινες
-

Διαιτητής:

Τι δήλωσαν
Στην κούραση στάθηκε και απέδωσε την σημερινή ήττα από την Κέρκυρα ο Μάκης Χάβος, μη κάνοντας ουσιαστικά, αναφορά για τις δικές του επιλογές. "Αλλάξαμε σχηματισμό στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έδωσε χώρους στην Κέρκυρα. Είχαμε και εμείς όμως μια ευκαιρία με τον Κριστιάνο και ίσως αν πετυχαίναμε τότε ένα γκολ, το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια του τελευταίου μήνα και σίγουρα αυτό επηρεάζει την απόδοσή μας", τόνισε. Κι όταν τον ρώτησαν για το παιχνίδι του κυπέλλου, απάντησε: "Δεν ήρθε η καταστροφή, σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο, μας ενδιαφέρει... Έχει ο Θεός"!

από τον baladoros.com. Διαβάστε περισσότερα με κλικ εδώ, εδώ κι εδώ.