Τέλος μπήκε στην αγωνία των περιφερειακών συμβούλων καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα η καταμέτρηση των σταυρών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο της επόμενη εβδομάδα, αφού περάσει και η πενθήμερη προθεσμία που δίδεται για την κατάθεση ενστάσεων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, που έχει στη διάθεσή του το Salonicanews, ο συνδυασμός του Παναγιώτη Ψωμιάδη «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» καταλαμβάνει 43 έδρες, οι οποίες κατανέμονται ως εξής:
Θεσσαλονίκη: Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας και σύμβουλοι εκλέγονται οι:
Διονύσης Ψωμιάδης, Γιώργος Τσαμασλής, Μιχάλης Τζόλλας, Έφη Βασιλειάδου, Μίμης Φωτόπουλος, Φάνης Παπάς, Νανά Αηδονά, Γιώργος Καγιάς, Ντινος Κούης, Αλέξανδρος Θάνος, Ιωάννα Τζάκη, Δημήτρης Ευθυμιάδης, Γαβριήλ Αβραμίδης, Ανθή Πορφυριάδου, Χριστίνα Κελεσίδου, Βασίλης Ανατολίτης, Γρηγόρης Αλεξιάδης, Βασίλης Κανάκας, Χρήστος Τερζανίδης, Τζελίνα Μακραντωνάκη, Δημήτρης Βάνης, Θεοχάρης Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Πάλας και Αντώνης Μπαμιατζής.
Ημαθία: Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης και εκλέγονται οι σύμβουλοι Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, Γεωργία Μπατσάρα και Στάθης Σαρηγιαννίδης.
Κιλκίς:  Αντιπεριφερειάρχης ορίζεται ο Χρήστος Γκουντενούδης και εκλέγονται οι σύμβουλοι Παύλος Θωμαϊδης και Ανδρέας Βεργίδης.
Πέλλα:  Αντιπεριφερειάρχης είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ενώ σύμβουλοι εκλέγονται οι Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, Ιωάννης Ανδρίτσος, Μαρίθα Ζωγράφου- Τσαντάκη και Μαρία Καράμπελα.
Πιερία: Αντιπεριφερειάρχης είναι η Σοφία Μαυρίδου, ενώ σύμβουλοι  εκλέγονται οι Νίκος Μακρίδης, Απόστολος Παπαϊωάννου και  Δημήτρης Τσιμήτρης.
Σέρρες: Αντιπεριφερειάρχης ορίζεται ο Ιωάννης Μωυσιάδης ενώ σύμβουλοι εκλέγονται οι Νίκος Σφελινιώτης, Αθανάσιος Μασλαρινός, Αθανάσιος Μπασδάνης, Ισαάκ Ρίζος και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Χαλκιδική:  Αντιπεριφερειάρχης είναι ο Γιάννης Γιώργος, με συμβούλους τους Δημήτρη Τζηρίτη και Δημήτρη Μήτσιου.

Από τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη, «Μέτωπο Ανάπτυξης», εκτός από τον ίδιος και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πασχαλίδη, εκλέγονται άλλοι 17 σύμβουλοι. Οι πρώτοι σύμβουλοι στη Θεσσαλονίκη είναι: Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Παντελής Κουκουλεκίδης, Δημήτρης Χρηστίδης, Γιώργος Φεστερίδης, Άννα Μίχου και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.
Στον νομό Ημαθίας, περιφερειακοί σύμβουλοι εκλέγονται ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Μούρνος και η Θεοδώρα Μπαλτατζίδου.
Στο Κιλκίς, σύμβουλος εκλέγεται ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ανθρακίδης και στη Χαλκιδική ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Πάνας,
Η Πέλλα, εκλέγει συμβούλους τον αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Καραμάνη και τον Σωτήρη Κεχαγιά,
Η Πιερία, τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Παπαχρήστο και τον Νίκο Παπανικολάου και οι Σέρρες, εκτός από την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Κωνσταντινίδου, εκλέγει συμβούλους τους Χρήστο Βουλγαρίδη και Ιοδάνα Σαββίδου.

Από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ), εκλέγεται ο επικεφαλής, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζιώγας και η αντιπεριφερειάρχης Σερρών Τιμοθέα Ρακιντζή, ενώ από τον συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου (ΛΑΟΣ) εκλέγεται ο ίδιος και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Αϊδίνης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τα οποία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από το Πρωτοδικείο, από μια έδρα καταλαμβάνουν οι Τάσος Κουράκης, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ασημίνα Ξηροτύρη και Γιάννης Κούτρας.