22.10 Αποχώρησαν από το χώρο μπροστά από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης οι άνδρες της ομάδας "Δ".


21.41 Δεν τις γλιτώσαμε τις μαγκιές και στη Θεσσαλονίκη. Αυτήν την ώρα περίπου 120 νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα κι έχουν βάλει φωτιές στην Κ. Καραμανλή, στο ύψος της Πολυτεχνικής Σχολής, πριν το εργοτάξιο του μετρό.


21.28 Μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών βρίσκεται εντός του ΑΠΘ. Έξω από την πανεπιστημιούπολη κάποιοι έβαλαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών. Από τα λίγα παρατράγουδα της σημερινής ημέρας -ως τώρα.


21.20 Τελείωσε η κοινή σύσκεψη του Συντονιστικού των φοιτητικών συλλόγων και των εργατικών σωματείων που σκοπό είχε να εκδώσουν κοινή απόφαση - κάλεσμα για απεργίες και καταλήψεις, που θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα και θα κορυφωθούν εντός του μήνα.


20.30 Η δεύτερη πορεία, που διοργανώνει το Συντονιστικό των γενικών συνελεύσεων οχτώ φοιτητικών συλλόγων που τελούν υπό κατάληψη, από την Πέμπτη, κατέληξε στο Πολυτεχνείο.

20.04 Στην περιοχή του Λευκού Πύργου ο κύριος όγκος της δεύτερης πορείας. Σχεδιάζει να ανέβει προς το ΑΠΘ από την Ν. Γερμανού και την Αγγελάκη.



20.00 Στην Καμάρα κατευθύνθηκε το μπλοκ των αντιεξουσιαστών. Εκεί η πορεία κατέληξε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ήταν, περίπου 600 άτομα. Αυτήν την ώρα, στο χώρο της Καμάρας δε βρίσκονται πάνω από 100.


19.25 Στα δύο χωρίστηκε η δεύτερη πορεία της Θεσσαλονίκης. Ο κύριος όγκος της κατευθύνεται μέσω Τσιμισκή προς τη Δωδεκανήσου. Το μπλοκ των αντιεξουσιαστών ανηφορίζει την Βενιζέλου.


18.53 Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η δεύτερη πορεία για το Πολυτεχνείο. Την πορεία αυτή ακολουθεί το μπλοκ των αντιεξουσιαστών.


18.40 Η κύρια -πρώτη πορεία για το Πολυτεχνείο όπως είχε προγραμματιστεί, έληξε όταν οι διαδηλωτές έφθασαν στη συμβολή της Εγνατίας με τον πεζόδρομο της Αριστοτέλους. Ακολουθεί η δεύτερη πορεία που θα ολοκληρωθεί στο ΑΠΘ.


18.35 Στο Αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου το κύριο block της πορείας στη Θεσσαλονίκη. Συνθήματα και πάθος.


18.27 Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η πορεία στη Θεσσαλονίκη - Αντίθετα επεισόδια και προσαγωγές στην πορεία της Αθήνας.


18.04 Στο πρώτο πανό, αυτό που ηγείται της πορείας, είναι γραμμένο: "Εμπρός στο δρόμο του Νοέμβρη, της ανυπακοής, της ρήξης της ανατροπής". Το υπογράφει ο "ΣΦΕΑ 1967-1974"


18.00 Μεγάλη σε πλήθος, μεγάλη και σε πάθος η πορεία. Η κεφαλή της αυτήν τη στιγμή στρίβει στην οδό Τσιμισκή. Το τελευταίο μπλοκ είναι ακόμη στο ύψος της πλατείας Συντριβανίου.


17.44 Ξεκίνησε η πορεία των φοιτητών της Θεσσαλονίκης για το Πολυτεχνείο. Η κεφαλή της πορείας βρίσκεται στη Θεολογική, ενώ το τέλος της πορείας βρίσκεται, ακόμη, στην Πολυτεχνική.