Για σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Ολοκληρώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ). με την ανοιχτή δημόσια διαδικασία συνεντεύξεων για την επιλογή των διευθυντών των Ερευνητικών Κέντρων.

* Ξεκινά σήμερα στη Helexpo AE η λειτουργία ενός πρωτότυπου Χριστουγεννιάτικου πάρκου με στόχο την οικονομική, τουριστική και πολιτιστική ενδυνάμωση της Θεσσαλονίκης. Λειτουργία έως τις 2 Ιανουαρίου του 2011. Αύριο τα επίσημα εγκαίνια. Επισκέψιμο το πάρκο από σήμερα, από τις 11 το πρωί.

* Το έργο και οι δράσεις της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων θα παρουσιαστούν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Hotel HYATT Θεσσαλονίκης, στο πλαίσια του Money Show 2010. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από τις 9:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, τα μέλη του Δ.Σ., θα ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε πληροφορίες για το έργο της αλλά και ειδικότερα για τον διασωστικό εθελοντισμό.

* Στις 10.30 π.μ., διαγωνισμός ορθογραφίας και γραμματικής για μαθητές θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 10:30, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27 και Αλεξάνδρου Σβώλου).

* Στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη, ποδοσφαιρκό αγώνα αφιερωμένο στην ειρήνη θα δώσουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Τεκίρνταγ (Ραιδεστού) της Τουρκίας. Θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσουν από κοινού προς τιμήν των αθλητών των δύο ομάδων και των φιλοξενουμένων ο Δήμος Θέρμης και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Στη σύνθεση των ομάδων θα μετέχουν και οι δύο πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων, Μανόλης Λαμτζίδης και Γιοργκούν Μουσσελέμ.