Για σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Nέα 48ωρη απεργία από τις 6 το πρωΐ κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ΠΝΟ .

* Σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ευρεία σύσκεψη για θέματα ανάπτυξης.

* Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με υπουργούς για θέματα που αφορούν στο νομό Θεσσαλονίκης, θα παρευρεθεί στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους νέους αιρετούς περιφερειάρχες και δημάρχους του "Καλλικράτη", καθώς και στη συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά με τους εκλεγμένους περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες που στηρίχθηκαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

* Ανοικτή πρόσκληση σε ιστορικούς και θεωρητικούς τέχνης με διεθνή εμπειρία στην οργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων να υποβάλουν τις καλλιτεχνικές προτάσεις τους για τη συγκρότηση της εθνικής εκπροσώπησης, απευθύνει το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εν όψει της προετοιμασίας της εθνικής συμμετοχής στην 54η Διεθνή εκθεση Τέχνης της Μπιενάλε Βενετίας που θα πραγματοποιηθεί από 4 Ιουνίου έως 27 Νοεμβρίου 2011.

* Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρα Μπακογιάννη. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με το πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στη 1:15 μ.μ .με το πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, στις 2 μ.μ. με τον πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο ΔΗΚΟ Μάριο Κάρογιαν, στις 3 παρά τέταρτο μετά το μεσημέρι με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού και στις 3:30 μ.μ. με τον πρόεδρο Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου. Στις 4:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Hilton» η κ. Μπακογιάννη θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

* Σήμερα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο καθιερωμένος έρανος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

* Η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ διοργανώνει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 10.00 -16.00 ημερίδα με θέμα «Η βορειοελλαδική γαλακτοβιομηχανία. Το παρόν και το μέλλον» με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, στο ξενοδοχείο HYATT.

* Στις 11:30 π.μ. συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας του ΠΑΣΟΚ με διευρυμένη σύνθεση, για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της χώρας και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου.

* Στις 12 το μεσημέρι ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, σε εκδήλωση του υπουργείου Εσωτερικών, σε νεοεκλεγέντες δημάρχους και περιφερειάρχες.

* Στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον Μίκη Θεοδωράκη.

* Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3, τηλ. 2310-552-554)στη Θεσσαλονίκη, ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ με την υποστήριξη της «CHARTIS HELLAS A.E.» και θέμα: «Η Ασφάλιση ως εργαλείο για τη Δυναμική Ανάπτυξη των Εξαγωγών. Διασφάλιση Ποιότητας-Νομικό Πλαίσιο-Διαχείριση Ανακλήσεων και Αξιώσεων Ευθύνης Προϊόντος». Είσοδος ελεύθερη.