22.08 Στους χώρους του ΑΠΘ βρίσκονται, αυτήν την ώρα, οι αντιεξουσιαστές που ολοκλήρωσαν την πορεία τους. Στο Φυσικό πρόκειται να αρχίσει ρεμπέτικη βραδιά, ενώ ήδη στο Πολυτεχνείο βρίσκεται σε εξέλιξη χιπ χοπ πάρτι. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία, η αστυνομία προχώρησε σε 32 προσαγωγές.


21.10 Στο ύψος της Εθνικής Αμύνης αυτήν την ώρα η πορεία. Φαίνεται πως έχει κατεύθυνση και πάλι τους χώρους του ΑΠΘ.


20.39 Ξαναρχίζει η πορεία των αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη! Περίπου 350 άτομα βγήκαν από το κτίριο της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ (Εγνατίας 46) και κρατώντας πανό που αναφέρει: "Καμία Ειρήνη με τους Εχθρούς της Ελευθερίας" πορεύονται εκ νέου στην Εγνατία, με μέτωπο προς το ΑΠΘ.


20.02 Στο κτίριο της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ (Εγνατίας 46) έχουν μπει οι συμμετέχοντες στην πορεία διαμαρτυρίας των αντιεξουσιαστών για τον εμπρησμό του βαγονιού του ΟΣΕ στο ΑΠΘ όπου στεγαζόταν ραδιοφωνικός σταθμός και λειτουργούσε και ως στέκι. 


19.32 Τις ζημιές σε αρτοποιείο πολυτελείας στο ύψος της Καμάρας μετρούν οι ιδιοκτήτες: Δυο βιτρίνες σπασμένες.


19.24 Στο ύψος της Αριστοτέλους αυτήν την ώρα η πορεία των αντιεξουσιαστών. Στα πέντε μέτρα από το μπλοκ τους οι διμοιρίες των ΜΑΤ, που είναι πάνοπλες και φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες.

19.15 Στο ύψος του Μακντόναλντ η πορεία των αντιεξουσιαστών. Κανένα πρόβλημα, μόνον συνθήματα.

19.02 Επεισόδια αυτήν την ώρα στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Καμάρας. Με το που ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ομάδα περίπου 20 νεαρών, οπλισμένοι με καδρόνια, βγήκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που είχαν σχηματίσει "αλυσίδα". Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης.

18.55 Περίπου 600 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην Καβάλα. Η πορεία ξεκινά.

18.00 Οι πρώτοι νεαροί συγκεντρώνονται στην Καμάρα για την πορεία. 

ΜΙΧ.