Για σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Αρχίζει, από σήμερα στο Εβρο η επιχειρηματική δράστη των δυνάμεων ομάδων ταχείας αντίδρασης (RAPID) της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φύλαξης των Συνόρων (FRONTEX) υπό ελληνική διοίκηση.

* Άρχισε η αποστολή των ειδοποιητηρίων στους φορολογούμενους για τα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών καθών και των άλλων οχημάτων.

* Αναχωρεί σήμερα για την Ουάσινγκτον ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, όπου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη εργασίας. Ο κ. Μπεγλίτης θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Αμυνας για θέματα Διεθνούς Ασφάλειας των ΗΠΑ, Alexander Vershbow, με τον οποίο θα συζητήσουν θέματα που αφορούν το νέο στρατηγικό πλαίσιο του ΝΑΤΟ, τη συνεργασία ΝΑΤΟ - Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΝΑΤΟ - Ρωσίας, καθώς και θέματα περιφερειακής ασφάλειας. Επίσης θα συναντηθεί, επίσης με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Mike Mullen.

* Περιοδεία στον Νομό Εβρου πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

* Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

* Περιοδεία του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μαζί με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

* Στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΛΑΟΣ (Καλλιρρόης 52) συνάντηση του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα.

* Στις 12 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη η έναρξη της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την κινητικότητα και την προσβασιμότητα στην πόλη, πραγματοποιεί η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», με βασικό σύνθημα: «Σκέψου πριν παρκάρεις», παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα.

* Στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συνάντηση του υπουργού, Κώστα Σκανδαλίδη, με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών.

* Στις 2 μ.μ. επίσκεψη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στην Κόνιτσα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Ιωάννινα.

* Στις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. στα Ιωάννινα, περιφερειακή σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ παρουσία όλων των αρμοδίων υφυπουργών, η οποία περιλαμβάνει τρία εργαστήρια - εργαστήρι Κοινωνικής Πολιτικής, εργαστήρι Αναπτυξιακής Πολιτικής και εργαστήρι Αγροτικής Πολιτικής.

* Στις 3 μ.μ. στα γραφεία του Συνασπισμού (Πλατεία Ελευθερίας 1), συνάντηησ του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, Pierre Laurent.

* Στις 5 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του κόμματος για το νομοσχέδιο «Εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργασίας και απασχόλησης -Εναρμόνιση της κείμενης νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/54/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 5ης Ιουλίου 2006 και άλλες συναφείς διατάξεις».

* Στις 6 μ.μ., Τις προτάσεις της για το Περιβάλλον καταθέτει, σε εκδήλωση στο εκλογικό της κέντρο (Τσιμισκή και Κομνηνών γωνία) η "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη".

* Στις 7 μ.μ . στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, ομιλία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα σε συγκέντρωση.