Όλα για όλα τα δίνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία, Μάρκος Μπόλαρης. Οι ημέρες που απομένουν μέχρι τη δεύτερη κάλπη είναι λίγες και οι μονάδες που υπολείπεται από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη πολλές, γι αυτό και ο κ. Μπόλαρης περνά δυναμικά στην αντεπίθεση. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα,

ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για καθεστώς αδιαφάνειας στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, ενώ κατηγόρησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για «οικογενειοκρατία, μικρομεγαλισμό και πολιτική ασυναρτησία».
Ο επικεφαλής του «Μετώπου Ανάπτυξης» αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του αντινομάρχη και υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο του κ. Ψωμιάδη, Γιώργου Τσαμασλή, για τους συμβασιούχους της νομαρχίας και τα τεχνικά έργα.  «Εγείρεται πολιτικό ζήτημα» τόνισε. «Τώρα που ο κόσμος ρωτάει που πήγαν τα λεφτά, βγαίνει ο κ. Τσαμασλής και μιλάει για έργα μαϊμού; Πρόκειται για τον δεύτερο σε σταυρούς σύμβουλο του κ. Ψωμιάδη. Εάν λέει ψέματα, γιατί δεν απομακρύνεται;» πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης μίλησε για «ψήφο ανατροπής κατά όσων με αλαζονεία πίστευαν ότι η μάχη θα λήξει την πρώτη Κυριακή» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής του δευτέρου γύρου. «Η δυναμική είναι τέτοια που μας γεμίζει όχι απλά αισιοδοξία, αλλά βεβαιότητα για το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα». Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες στις 14 Νοεμβρίου να ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια, «ασχέτως μνημονίου και κεντρικής πολιτικής». «Το μήνυμα εστάλη την προηγούμενη Κυριακή και με την ψήφο και με την αποχή. Εάν η τελευταία συνεχιστεί, μπορεί να εκληφθεί και ως συνενοχή» πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για τις συζητήσεις που έχει κάνει με επικεφαλής παρατάξεων που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο κ. Μπόλαρης ανέφερε ότι «γίνονται συναντήσεις με συνυποψηφίους, αλλά και με κινήματα πολιτών, σε θετικότατο κλίμα», χωρίς ωστόσο, να πει κάτι συγκεκριμένο.