Για σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 4 Οκτωβρίου στη χώρα μας ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wen Jiabao, μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Τον Κινέζο πρόεδρο συνοδεύουν οι υπουργοί Εθνικής Ανάπτυξης, Εμπορίου, Πολιτισμού, η υφυπουργός Εξωτερικών και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.

* Γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος για να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις για το θέμα των οφειλών του ΟΠΑΔ που ανέρχονται σε 400 εκατ. ευρώ.

* Στις 9 π.μ. στο Κέντρο «ΕΔΗΚΑ» Καστοριάς, σύσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με φορείς γούνας και παραγωγικούς φορείς.

* Στις 10 παρά τέταρτο το πρωΐ κατ ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον πρόεδρο της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια.

* Στις 10 π.μ. ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρος Βούγιας θα προεδρεύσει σύσκψης με τις διοικήσεις του Οργανισμού Αστικών ΣυγκοινωνιώνΘεσσαλονίκης ΟΑΣΘ και του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), με θέμα την αναδιάρθρωση των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΑΣΘ (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65).

* Στις 11 παρά τέταρτο το πρωΐ συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με την Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αμύνταιου.

* Στις 11 π.μ. αναχώρηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για την Αθήνα.

* Στις 12:15 μ.μ. συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον νομάρχη Φλώρινας.

* Στις 12:30 μ.μ. στο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" άφιξη του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια από την Κύπρο.

* Στη 1 παρά τέταρτο μετά το μεσημέρι στη Νομαρχία Φλώρινας, αυτοδιοικητική σύσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά για τη Δυτική Μακεδονία.

* Στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον δήμαρχο.

* Στις 6 μ.μ. περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων και μέλους του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού σε καφενεία και στη γειτονιά της περιοχής του Ασυρμάτου στα Πετράλωνα.

* Στις 7 μ.μ. στη Νομαρχία Κοζάνης, συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Δακή.

* Στις 8 μ.μ. στο Αλσος Γουδί, ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του τριήμερου Φεστιβάλ Νεολαίας του Συνασπισμού.

* Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθν. Αμύνης 4, Θεσαλονίκη) η τελετή υποδοχής των νέων δικηγόρων από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ).