Από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ, δηλαδή από το Conn-x TV θα μεταδοθούν οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, για τη σεζόν 2010-2011 έως και την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, καθώς ο Οργανισμός εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.
Έτσι, οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης, ή θα πρέπει να αποκτήσουν την ψηφιακή πλατφόρμα για να δουν τα παιχνίδια, ή να βρουν καφετέρια με σύνδεση connx-tv!
Για να βοηθήσουμε, ενημερώνουμε ότι προγραμματίστηκαν να μεταδοθούν δυο αγώνες: την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010, στις 8 το βράδυ, θα μεταδοθεί ο αγώνας Τρίκαλα – Άρης, την επομένη , Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, στις 2 μ.μ., ο αγώνας Εορδαϊκός – ΠΑΟΚ.
Ήδη στο πρόγραμμά τους, τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ περιλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ισπανίας, την 1η και 2η κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα μεταδίδονται ζωντανά, οι σημαντικότερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής σε διασυλλογικό επίπεδο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Volley Ανδρών 2010, τα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού DTM και Indycars.