Για σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Παγκόσμια Ημέρα των Ταχυδρομείων η σημερινή.

* Σήμερα στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα συναντήσει τον Αμερικανό ομόλογό του, Timothy Geithner, και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών της Κίνας, Zhu Guangyao. Eπίσης ο κ. Παπακωνσταντίνου θα μιλήσει σε εκδήλωση του International Institute of Finance, με θέμα: "Achieving Balanced and Sustainable Growth: Managing Debt Dynamics in Mature Markets" και θα παραχωήσει συνέντευξή σε δημοσιογράφους ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στη Δημητσάνα και συνάντηση με τους δημάρχους της Γορτυνίας. Ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί και Στεμνίτσα.

* Στις 10 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ - Πλ. Μοριχόβου 1, Θεσσαλονίκη, συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης, Ι. Φουσέκη.

* Στις 11 π.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα εγκαινιάσει το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Ανω Περαία (συμβολή των οδών Σμύρνης και Ολυμπιάδος.

* Στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «Macedonia Palace» έκτη κατά σειρά συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Οικοδομικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΜΚΟΕΕ). Μισή ώρα πριν την έναρξη θα διανεμηθεί δελτίο Τύπου από φορείς του κλάδου της κτηματαγοράς για την κατάταση που επικρατεί στην αγορά των ακινήτων.

* Στις 11:30 π.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Κούβελας παρουσιάζει το βιβλίο του «Ν’ αλλάξουμε (την) πόλη».

* Στις 5 μ.μ. στο Κλειστό της Καλαμαριάς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης θα δώσει το παρών στον μικρό τελικό του 14ου Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται στη μνήμη της αθλήτριας Εφης Σωτηροπούλου.

* Στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη, ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε εκδήλωση της ΔΑΚ-ΜΜΕ.