Ο Δημήτρης Αϊδινίδης, πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Α’ εκλογική περιφέρεια θα είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο εκλεκτός του Κυριάκου Βελλόπουλου, για αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, με την παράταξη «Καθαρά χέρια - καθαρές ιδέες».
Ο κ. Βελλόπουλος κατεβαίνει, ως γνωστόν, υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, του οποίου, ούτως ή άλλως, είναι πρώτος σε ψήφους βουλευτής στη Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, μετά τα όσα έγιναν με τον Παν. Ψωμιάδη.
Ο επιχειρηματίας Μάρκος Καραμπέρης, θα είναι υποψήφιος στην Ημαθία –παρά το ότι είναι… μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα. Από εκεί κι έπειτα, ο κ. Βελλόπουλος φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία, για την Πιερία με τον πανεπιστημιακό Θανάση Μπίντα, για την Πέλλα με τον Λάζαρο Μηνασίδη(ήταν υποψήφιος νομάρχης Πέλλας κι είχε πάρει 1,8%), ενώ για Χαλκιδική, Σέρρες και Κιλκίς αναζητώνται υποψήφιοι…
Οι ανακοινώσεις των ονομάτων θα γίνουν στα… χνάρια του Ψωμιάδη. Δηλαδή, τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε κάθε νομό ξεχωριστά, όπως έκανε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης με τους υποψήφιους συμβούλους του.