Παλιές ευτυχισμένες στιγμές:
Infosystem του 2006
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων ασχολούνται με τις τηλεπικοινωνίες και την ψηφιακή τεχνολογία θα βρεθεί η Θεσσαλονίκη από τις 8 ως τις 10 Οκτωβρίου. Αποσκοπώντας στην πραγματοποίηση μιας στοχευμένης διοργάνωσης, οι ομάδες των εκθετών της φετινής, 24ης INFOSYSTEM συνδέονται με τις θεματικές του 16ου Συνεδρίου Εφαρμογών Πληροφορικής.
Η διοίκηση της Helexpo ανακοίνωσε πως το κόψιμο των ημερών και η μείωση της έκτασης της έκθεσης, γίνονται "για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών". Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται πως "η μεταφορά της Infosystem σε άλλο χώρο, η σύνδεσή της με το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής, η μείωση των ημερών λειτουργίας σε τρεις και η προσφορά stand μειωμένου κόστους (9 τ.μ. με 1.500 ευρώ και 30 τ.μ. 5.000 ευρώ) έγιναν με στόχο να βοηθήσουν της εταιρείες πληροφορικής να συμμετέχουν και στη φετινή διοργάνωση".
Καθώς, όπως φαίνεται, οι συμμετοχές δεν είναι ιδιαίτερα πολλές, λόγω κρίσης, η HELEXPO παρέχει προς τους εκθέτες δωρεάν πρόσκληση στο κινητό τηλέφωνο των επισκεπτών τους, μειωμένες τιμές σε ξενοδοχεία για εκθέτες κι επισκέπτες, πρόγραμμα προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων ‘ExpoPartenariat’, παραλαβή καταλόγου εκθετών στο κινητό μέσω Bluetooth κ.α.