Για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Εγκαινιάζεται σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, η έκθεση με τίτλο: «Δημοκρατία και η Μάχη του Μαραθώνα».

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων. Στις 10:30 π.μ επίσκεψη στο εργοστάσιο της Raycap στη ΒΙΠΕ Δράμας. Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη στον χώρο πυρκαγιάς της ΒΙΠΕ, όπου κάηκαν χιλιάδες τόνοι ελαστικών. Στις 12 μ.μ. συνάντηση με την Οικολογική Κίνηση Δράμας. Στις 12:30 μ.μ. ο κ. Κουβέλης θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

* Στις 11:30 π.μ. στη Λάρισα στο ξενοδοχείο Metropol (Ρούσβελτ 14), συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

* Στις 12 το μεσημέρι, για την ανακύκλωση θα συζητήσουν στο κεντρικό Εκλογικό Κέντρο της "Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη" (Τσιμισκή 18 και Κομνηνών γωνία) οι Γιάννης Μπουτάρης, Σωκ. Φαμέλος και Δημ. Παπαγεωργίου.

* Στη 1 μ.μ. στο ΚΕΠΑΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ) στις Σέρρες, ημερίδα με θέμα την «Πράσινη Πόλη» διοργανώνουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι σε συνεργασία με τη δημοτική κίνηση «Διάβαση Πεζών».

* Στις 12:30 μ.μ. στη Λάρισα ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

* Στις 3 μ.μ. στο ξενοδοχείο Volos Palace συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

* Στις 4 μ.μ. στον Βόλο, ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.