Πώς να χαμογελάσει η Δ. Μοιραράκη...
Το κατάστημα της γνωστής τηλε-πωλήτριας χαλιών, Δέσποινας Μοιραράκη, ρήμαξαν άγνωστοι στην Αθήνα. Μάλιστα, το διέρρηξαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Εισέβαλαν στο κατάστημα με... αυτοκίνητο! Και καθώς το κατάστημα ήταν εφοδιασμένο με διπλά τζάμια, χρειάστηκε να κάνουν ειδική μανούβρα για να πέσουν, με όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη στη βιτρίνα και να τη σπάσουν.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας, οι δράστες κατευθύνθηκαν αμέσως στον πάγκο με τα ολομέταξα χαλιά και πήραν μόνον εκείνα, καθώς αξίζουν πάρα πολλά χρήματα. "Είναι ο κόπος μιας ζωής. Μόνον εγώ ξέρω πού έτρεχα, σε ποιες χώρες, τι τράβηξα για να τα συγκεντρώσω" δήλωσε η κ. Μοιραράκη. Πρόσθεσε πως "ναι μεν ήταν ασφαλισμένα, αλλά πότε θα κρίνει ο εμπειρογνώμονας για να αποζημιωθώ; Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και για μένα αρχίζει με το χειρότερο τρόπο"!
Να σημειωθεί ότι το κατάστημα διέθετε συναγερμό, ο οποίος ήχησε, αλλά οι δράστες, ανενόχλητοι, τον ξήλωσαν και τον τοποθέτησαν σε έναν κουβά νερό, για να τον κάνουν να σιωπήσει! Στη συνέχεια φόρτωσαν τα χαλιά σε δεύτερο όχημα (φορτηγάκι) που είχαν μαζί τους και διέφυγαν.