Η επιμήκυνση της διάρκειας των δανείων από το μηχανισμό βοήθειας ΕΕ και ΔΝΤ ο σχεδιασμός εκδόσεων εντόκων 17 δισ. ευρώ το 2011, η ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας η αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και τα προβλήματα διανομής του, είναι τα κύρια θέματα των σημερινών εφημερίδων:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Όλοι ήξεραν για την ελληνική οικονομική κρίση. Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζ.Κ. Γιούνκερ είχε ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του τόπου".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Έπεσαν οι μάσκες. Όλοι γνώριζαν. Μας άφηναν να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού και... μετά ήρθε το μνημόνιο".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Διεφθαρμένοι είναι οι πολιτικοί . Να πει ο Γιούνκερ το όνομα του Πρωθυπουργού που ξέρασε τις αθλιότητες κατά της χώρας".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Το σίριαλ Γιούνκερ-μαν. Πολιτική θύελλα από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup".

* ΕΘΝΟΣ: "5 παγίδες στήνει η Εφορία με τα τεκμήρια. Ποιες κατηγορίες φορολογουμένων κινδυνεύουν από το νέο σύστημα".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πρώτα στην ΕΤΒΑ η πούγκα ύστερα ήττα και μούγκα. Ηξεραν όλοι στη ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και ΕΕ τη λαίλαπα που έρχεται στην Ελλάδα γι αυτό ο Καραμανλής το 2008 φρόντισε να μετατρέψει όλο το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο σε ομόλογα ΕΤΒΑ με σίγουρο και σταθερό επιτόκιο".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ο Γιούνκερ εκτέλεσε τον ψεύτη Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ Οι Ευρωπαίοι ήξεραν από την εποχή του Ανδρέα για την Οικονομία, αλλά έκαναν την πάπια".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ: Εννοούσα τον Παπανδρέου". Ο πρόεδρος του Eurogroup αποκαλύπτει μέσω του Ελεύθερου Τύπου ποιος πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα "διεφθαρμένη χώρα".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Φωτιές Γιουνκέρ σε ΕΕ και Ελλάδα. Αυτοκριτική του προέδρου ευρωζώνης, καρφώνει και Γαλλία, Γερμανία".

ΕΣΤΙΑ: "Όλη η αλήθεια για το Μνημόνιο. Τα επώδυνα μέτρα και οι διαρθρωτικές αλλαγές".

* ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους σκουπίδια. Διαλυμένη η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Σούπερ μάρκετ:"Ληστεία" με τιμές καρμπόν".

* City Press: "Σαρωτικό "όχι" στο μνημόνιο. Δημοσκόπηση της "FREE SUNDAY" για την Περιφέρεια Αττικής".

Espresso: Γάμος Top Secret: Σκηνές από ταινία του Τζέιμς Μποντ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της Βίκυς Καγιά.

* Metro "Τα φαβορί σε Αθήνα και Πειραιά".