Μπαλαδόρος! Ιστοσελίδα για τα σπορ.Για τους μπαλαδόρους. Επειδή, όπως λέει και στο ενημερωτικό πρώτο σημείωμα, ο «Μπαλαδόρος» είναι: Τζογαδόρος (Στοίχημα), Πασαδόρος (Σχόλια, Παρασκήνια), Blogadoros (ειδήσεις, θέματα), Markadoros (Ψυχαγωγία), Παρκαδόρος (Βίντεο), είναι και … Κουτραδόρος (δώρα)! Παίζει μπάλα από σήμερα. Γιατί θα γίνει doros...
Σταχυολογώ, ακόμη: "Τι είναι ο «Μπαλαδόρος»; Το λεξικό λέει, πως ο «Μπαλαδόρος», είναι ο ποδοσφαιριστής εκείνος, που έχει μεγάλη δεξιοτεχνία με την μπάλα (Μπαμπινιώτης, 2002, σελ. 1133). Μήπως όμως και η μπάλα του Μπάσκετ, δε θέλει μεγάλη δεξιοτεχνία στο χειρισμό, στο κατέβασμα, στην πάσα; Στο άθλημα του Βόλεϊ δε θα πρέπει να ξέρει αυτός που την υποδέχεται ή ο πασαδόρος, να την χειρίζονται με δεξιοτεχνία; Ακόμα και στο άθλημα του Τένις, του Πινγκ Πονγκ, πόσο δε στο Γκολφ, με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο.
Ο «Μπαλαδόρος» τελικά, είναι αυτός που ξεχειλίζει από τεχνικό ταλέντο. Αυτός που χειρίζεται επιδέξια την όποια μπάλα, και που φέρνει αποτέλεσμα. Είναι ο Χατζηπαναγής, ο Κούδας, ο Δομάζος, ο Μαραντόνα, ο Μέσι, ο Πελέ. Είναι ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Διαμαντίδης, ο Κορωναίος, ο Γιατζόγλου, ο Παπαγεωργίου, ο Πέτροβιτς, ο Τζόρνταν. Χωρίς συγκρίσεις μεταξύ τους.
Είναι ο Τάιγκερ Γουντς.
Είναι τα κουόρτερ μπακ του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου"...


Τον βρίσκετε με κλικ εδώ, αλλά και στα link του salonicanews.