Συνέντευξη Τύπου, για να απαντήσει σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακεδονία" έδωσε, το μεσημέρι, ο επί 20ετία πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σωτ. Καπετανόπουλος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Καπετανόπουλος παρήγγειλε, με απευθείας ανάθεση, σε επιπλάδικο της Θεσσαλονίκης, έπιπλα αξίας 15.000 ευρώ για το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στο νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
Όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Καπετανόπουλος, τα χρήματα αυτά δόθηκαν δι απευθείας αναθέσεως στη συγκεκριμένη εταιρία επειδή δεν επρόκειτο για αγορά νέων επίπλων, αλλά για διαμόρφωση των ήδη υπαρχόντων, από το ψηλοτάβανο γραφείο του στο Καραβάν Σαράι, στο νέο γραφείο στο Δημαρχείο.
Μάλιστα, ο κ. Καπετανόπουλος είχε τοποθετήσει χάρτινες ετικέτες στα έπιπλα του γραφείου του, αναγράφοντας από... ποιανού γραφείο προέρχονταν, καθώς, όπως ήθελε να δείξει, τα έπιπλα αυτά είναι συγκεντρωμένα από γραφεία παλιών δημάρχων (από τον αείμνηστο Παπαδόπουλο, ως τον Κοσμόπουλο και τον Παπαγεωργόπουλο!