Με μια μεγάλη, ευχάριστη για τον ίδιο, έκπληξη ανακοίνωσε, τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης», ο υποψήφιος, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πρώην υφυπουργός, Μάρκος Μπόλαρης. Η έκπληξη ήταν η συμμετοχή του Γιώργου Πασχαλίδη στο ψηφοδέλτιο -όχι ότι δεν είχε ακουστεί το όνομά του, αλλά όσοι το γνώριζαν περίμεναν πως θα ήταν υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κι όχι για τη Θεσσαλονίκη.
Έτσι, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης, Πέλλας ο νομάρχης Μιχάλης Καραμάνης, Κιλκίς ο δήμαρχος Χέρσου Χρήστος Ανθρακίδης, Πιερίας ο δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστου, Ημαθίας ο Δημήτρης Μούρνος, νομαρχιακός σύμβουλος, Σερρών η Ελένη Κωνσταντινίδου και Χαλκιδικής ο Απόστολος Πάνας.
Στην ομιλία του ο κ. Μπόλαρης επισήμανε ότι οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο είναι το απαραίτητο προσωπικό για τη στελέχωση του περιφερειακού συμβουλίου.
Τόνισε ότι ο συνδυασμός είναι μέτωπο απέναντι στην υστέρηση, την οπισθοδρόμηση και την ανεργία και προβάλλει την πρόταση των πολιτών για την Κεντρική Μακεδονία, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.