Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών κι όμως έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση σε σταυρούς στο Δήμο Παύλου Μελά. Ο λόγος για το Δημήτρη Ασλανίδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Παύλου Μελά με το ψηφοδέλτιο του πρώην Δημάρχου, Διαμαντή Παπαδόπουλου. Παντρεμένος, με δύο παιδιά, φιλόλογος, με ενεργό συμμετοχή στα συμβούλια νεολαίας και έντονη κοινωνική δράση στην τοπική κοινωνία της Σταυρούπολης ο Δημήτρης Ασλανίδης ζητά την ψήφο των δημοτών του νεοσύστατου Δήμου Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία).
Δέχεται καθημερινά μηνύματα στήριξης τόσο από δημότες όσο και από οργανωμένες ομάδες πολιτών. Ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ και συνεχίζει να συλλέγει προτάσεις και σκέψεις συμπολιτών του για το πως θα ήθελαν να είναι ο Δήμος τους.
Ήδη άρχισε να δέχεται τα βέλη άλλων υποψηφίων που θέλουν να τον κάνουν να ξανασκεφτεί την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο ίδιος δηλώνει ότι η απόφασή του είναι συνειδητή και η δύναμή του είναι η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.