Να «ανάψουν τα φώτα του νέου δήμου» ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας –Πανοράματος - Χορτιάτη Νίκος Νυφούδης κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής του, "Νέο Πρόσωπο για το Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη". «Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Θα τον ανεβάσουμε κι άλλο. Εκεί όπου αξίζει στο ομορφότερο κομμάτι γης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Στο νέο δήμο Πυλαίας –Χορτιάτη. Βάζουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και θα διοικήσουμε με άξονες τον πολιτισμό και το περιβάλλον» τόνισε.
Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, το οποίο βρίσκετε στην Πυλαία στην οδό Προφήτη Ηλία 75, παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βουγιάς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής Βασίλης Γερανίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδόνιας Γιώργος Κίρκος, ο πρώην Ευρωβουλευτής Γιάννης Κουκιάδης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υ.ΜΑ.Θ. Γιώργος Λυσαρίδης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β Θεσσαλονίκης Παντελής Κουκουλεκίδης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κώστας Χαραλαμπίδης, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κρίτων Αρσένης.
Παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην δήμαρχος Πυλαίας Απόστολος Κουκορίκος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση Πανοράματος» Τάσος Μηντσίδης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Πανοράματος Ελευθερία Ταραλάϊκου, η δημοτική σύμβουλος Χορτιάτη και επικεφαλής της δημοτικής παραταξης «Νέα Εποχή» Ευαγγελία Σακαλή κ.α.

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Νυφούδης ανακοίνωσε και τον πρώτο κατάλογο υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης, οι οποίοι είναι οι εξής:

Πυλαία
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Κακαλιάντης Αντωνης
Καμπουρλάζος Θωμάς
Καντάς Νίκος
Κωνσταντινίδης Αλέκος
Μπουζιούκας Βάϊος
Σπυροπούλου Νικολέτα
Ταουσάνης Κωνσταντινός
Τσουρμπάκας Γεώργιος
Τσομπαλούδης Βαλάντης
Τσούγκος Βασίλης
Τζώτζης Θανάσης
Ραπτοπούλου Κατερίνα

Τοπικό Πυλαίας
Υποψήψιοι Τοπικοί Σύμβουλοι
Καρίκας Παναγιώτης
Καραγιαννόπουλος Φώτης
Παπαδόπουλου Παναγιώτα
Ραπτόπουλος Γεώργιος
Σανψωνίδου Μελίνα

Χορτιάτης
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Αγγελινούδης Βάιος
Γκουραμαμανής Χρήστος
Κουκέλη Λίζα
Μπουρμπούλιας Γεώργιος
Παπαδημητρίου Γεώργιος

Πανόραμα
Υποψήψιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ακριτίδης Γεώργιος
Γαβρής Κωνσταντίνος
Δεδέογλου Λεώνιδας
Δεληγιάννη Αγγελίκη
Κεχαγιάς Άλκης
Κούριδης Στέλιος
Μηντσίδης Τάσος
Παπαδημητρίου Νίκος
Πασπίδου Χρυσούλα
Σταυρίδου Λόλα
Ταραλάϊκου Ελευθερία
Τριανταφύλλου Νίκος
Χαρισόπουλος Ηλίας