«Η Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» θα βρεθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ όπως και στο πλευρό όλων των ομάδων της πόλης προκειμένου να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματά τους και να ενισχυθούν οι διεκδικήσεις τους. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας στη συνάντηση που είχε χτες το βράδυ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, λίγο πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ντιναμό στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, στο γήπεδο της Τούμπας.
«Δυνατές ομάδες σημαίνει δυνατή πόλη» σημείωσε ο Κώστας Γκιουλέκας ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πρόγραμμά του συνδυασμού του πάνω σε θέματα αθλητισμού. Ο κ. Ζαγοράκης συζήτησε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια ο Κ. Γκιουλέκας ξεναγήθηκε από παράγοντες της ομάδας σε κερκίδες του γηπέδου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Έλληνες, συναδέλφους του, δημοσιογράφους, που κάλυπταν τον αγώνα. Ο κ. Γκιουλέκας παρακολούθησε τον αγώνα, ενώ η πρώτη του φετινή παρουσία στην Τούμπα αποδείχτηκε ιδιαίτερα γούρικη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.