Το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρης Φελώνης που δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στα ψηφοδέλτια του Γιάννη Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να υποστεί ήττα στις Περιφερειακές εκλογές. Ο κ. Φελώνης καταφέρθηκε εναντίον της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. «Αυτοί οι κύριοι οδηγούν τα πράγματα σε συντριβή και μετά τις εκλογές θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Δεν αισθάνονται ότι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και πιστεύουν ότι είναι τσιφλίκι τους η δημοκρατική παράταξη» είπε χαρακτηριστικά.
Αφού αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Παναγιώτη Φασούλα, του Κώστα Μποτόπουλου και του Γιάννη Πέππα έθεσε έμμεσα και θέμα ασυμβίβαστου, καθώς είπε ότι μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφίων επιλέχθηκε τελικά για αντιπεριφερειάρχης Αττικής.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι έμαθε τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής από τα ΜΜΕ και κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει.
Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ξεκαθάρισμα παπανδρεϊκών-βενιζελικών στο ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι υπάρχει ξεκαθάρισμα μεταξύ αρεστών και μη αρεστών. «Ανάμεσα στους μη αρεστούς είναι και οι βενιζελικοί».
Σε ερώτηση αν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει την κατάσταση με την επιλογή των υποψηφίων ανέφερε ότι «θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει».
Για τα αποτελέσματα των εκλογών ο κ. Φελώνης εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να υποστεί ήττα γιατί δεν έχει εξηγήσει στους πολίτες την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει με αποτέλεσμα ο κόσμος να γυρίζει την πλάτη στην κυβέρνηση.