Δώδεκα νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Ομάδας Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» και τους περισσότερους από τους υποψήφιους συμβούλους για τις δημοτικές κοινότητες (πρώην δημοτικά διαμερίσματα), παρουσίασε, χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της "Ομάδας Δημιουργίας", Κώστας Γκιουλέκας.
«Έχουμε νέες ιδέες. Σχεδιάζουμε το νέο. Είμαστε το νέο. Όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα σ’ αυτή τη μάχη, στη μάχη για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, ήθελα να έχω δίπλα μου πολλούς νέους ανθρώπους. Είναι πεποίθησή μου ότι αξίζει να δουλέψουμε για την πόλη μαζί με αυτούς που θα ζήσουν στην πόλη τις επόμενες δεκαετίες» σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» Κώστας Γκιουλέκας.
Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων των δημοτικών κοινοτήτων ο Κώστας Γκιουλέκας επανέλαβε τη θέση του ότι η διοίκηση του Δήμου θα γίνεται από τη γειτονιά. «Όταν ξεκίνησα αυτή την πορεία, από την μέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, είπα ότι θα φέρουμε τον Δήμο στη γειτονιά. Θέλουμε τις δημοτικές κοινότητες ζωντανές και ισχυρές. Είναι δέσμευσή μας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ανοιχτά σε κάθε δημοτική κοινότητα», είπε.
Κατά τη διάρκειά της παρουσίασης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Γκιουλέκας, καλωσόρισε τους πρώτους εθελοντές που συμμετέχουν ενεργά στην «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη»

Δείτε τα ονόματα των 12 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με κλικ εδώ.
Δείτε τα ονόματα των διαμερισματικών συμβούλων με κλικ εδώ.