Μετά τον Σάντος και τον Βρύζα, ακόμη ένας στενός συνεργάτης του Θοδωρή Ζαγοράκη αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο Ηλία Βιολίδη, που υπέβαλε την παραίτησή του. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, καθώς μετά από δύσκολη εβδομάδα που ακολούθησε της ήττας από τον Άρη, τη βροχή ανακοινώσεων από τους συνδέσμους και την αμφισβήτηση τόσο προς τον Ζαγοράκη όσο και προς τον Δερμιτζάκη, η παραίτηση βιολίδη κάνει πιο βαρύ το κλίμα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άμεσος συνεργάτης του Ζαγοράκη έφτασε στην απόφαση αυτή καθώς είναι δυσαρεστημένος για κάποια πράγματα που ακούστηκαν εις βάρος του, και συγκεκριμένα ότι φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει χρήματα της ΠΑΕ για προσωπικές του ανάγκες, κάτι που πάντως διαψεύστηκε πρόσφατα από τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
Παράλληλα, ο Ηλίας Βιολίδης τελεί χρέη αντιπροέδρου και στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο οποίος σύστησε επιτροπή διαφάνειας για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Άρα, ένας σοβαρός από τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση είναι και το θέμα του ασυμβίβαστου.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση της παραίτησης του Ηλία Βιολίδη έχει ως εξής:
«Υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους που αφορούν την αξιοπρέπειά μου. Η ένταση των κατευθυνόμενων φημών που με πλήττουν το τελευταίο διάστημα με αναγκάζει για λόγους ευθιξίας να μην μετέχω πλέον διοικητικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρόλο που με συνδέουν εξαιρετικά ισχυροί δεσμοί με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Για να μην μείνουν αναπάντητα ερωτήματα θα παραθέσω αύριο (13:00 αίθουσα Τύπου γηπέδου Τούμπας) συνέντευξη Τύπου».