Άλλοι εννέα τραπεζικοί λογαριασμοί ποδοσφαιρικών παραγόντων δεσμεύθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για τη φοροδιαφυγή στο ποδόσφαιρο και τα ύποπτα παιχνίδια. Οι λογαριασμοί ανήκουν και σε παράγοντες ομάδων της Super League.
Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Goal», την ώρα που στη Γερμανία ξεκίνησε με συνοπτικές διαδικασίες η δίκη τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται ότι έστησαν 32 παιχνίδια σε όλη την Eυρώπη, στην Eλλάδα οι έρευνες για το ίδιο θέμα βρίσκονται ακόμη στο άνοιγμα και τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών.
Έστω και έτσι, πάντως, και με τους δύο εφέτες ανακριτές να αναλαμβάνουν τις υποθέσεις της φοροδιαφυγής στο ποδόσφαιρο και των «στημένων» αγώνων, οι πληροφορίες θέλουν να έχουν δεσμευτεί άλλοι εννέα τραπεζικοί λογαριασμοί ποδοσφαιρικών παραγόντων πέραν των 52 που έχουν δεσμευτεί εδώ και καιρό και όλα αυτά στα πλαίσια των ερευνών για τη φοροδιαφυγή στο ποδόσφαιρο και τα ύποπτα παιχνίδια. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λογαριασμοί ανήκουν σε πέντε παράγοντες ομάδων της Football League, ενώ ανάμεσα στους εννέα υπάρχουν και παράγοντες ομάδων της Super League.
Oι Aρχές συνεχίζουν την έρευνα μετά τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΔOE και προσπαθούν να συνδέσουν τις δύο υποθέσεις, αυτή της φοροδιαφυγής και αυτή των «ύποπτων» αγώνων της UEFA Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα, φέρεται ότι προκύπτουν ενδείξεις ενοχής για ορισμένα άτομα με τις κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.