Σε εκδήλωση παρουσία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, παρουσίασε, το απόγευμα, τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος. Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι:
Θεσσαλονίκη Δημήτρης Αϊδινίδης,
Σέρρες Κώστας Μπούμπας ,
Χαλκιδική: Νικόλαος Νικολαϊδης ,
Πέλλα: Λάζαρος Μινασίδης ,
Κιλκίς: Αριστείδης Πέντζης ,
Ημαθία: Μάρκος Καραμπέρης ,
Πιερία Αθανάσιος Μπίντας ,
Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ακόμη ότι δεν είναι πλέον φίλος με το νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη επειδή, όπως είπε, ενέδωσε στις πιέσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και δεν συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του τον αδελφό του Διονύση. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξήγησε ότι με τον κ. Ψωμιάδη ήταν φίλος και θα παρέμεναν φίλοι αν δεν έκανε, όπως είπε, μια πράξη η οποία δεν συμβαδίζει με τις δικές του αρχές. «Εγώ δε θα απαρνιόμουν για κανένα λόγο και έναντι οποιουδήποτε τιμήματος τον αδελφό μου το Σπύρο. Αυτό το οποίο έκανε ο κ. Ψωμιάδης έρχεται σε ευθεία κόντρα με τις αρχές που έχω και πίστευα ότι έχει. Με ένα τηλεφώνημα απαρνήθηκε τον αδελφό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, δεν έδωσε συνέχεια στις πρόσφατες δηλώσεις του για την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. «Μίλησα με τον κ. Μολυβιάτη και με αρκετούς άλλους και συνεχίζω να μιλάω», παραδέχτηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Κι όταν οι δημοσιογράφοι επέμεναν για το περιεχόμενο της συνομιλίας, είπε: «Πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις μιλάει ο μεγαλύτερος. Και ο κ. Μολυβιάτης είναι κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος, Είναι από εκείνους τους πολιτικούς που συζητά συχνά με συναδέλφους του. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που φοβούνται το διάλογο και κρύβονται στα γραφεία τους».