Για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας η σημερινή.

* Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την εικοσιτετράωρη απεργία που είχαν κηρύξει για σήμερα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κατόπιν προσφυγής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

* Το μεσανατολικό και οι διμερείς σχέσεις είναι στην ατζέντα των συνομιλιών που θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας κατά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή από σήμερα 17 έως τις 20 Οκτωβρίου. Ο υπουργός θα επισκεφθεί την Ιορδανία, το Ισραήλ, τα παλαιστινιακά εδάφη, την Αίγυπτο και τον Λίβανο.

* Στις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. σε όλη τη χώρα οι εκλογές για την πρώτη εκλεγμένη διοίκηση του e-TEE για την ανάδειξη των αιρετών μελών και οργάνων του. Στις εκλγοές αυτές θα αναδειχθούν 13 αιρετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του e-TEE και πέντε αιρετά-μέλη της Επιτροπής Μητρώου (Ε.Μ.) του e-TEE.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στο Κιλκίς και ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο (Δημαρχείο).

* Στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι) ομιλία στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Στεργίου.

* Στις 6 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στα Κουφάλια και ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κουφαλίων «Κ. Καζάκος».