Κάλεσμα στους δημότες της Καλαμαριάς να στηρίξουν την υποψηφιότητα του και να αγνοήσουν τα όσα του καταλογίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης. Μιλώντας σε εκδήλωση της παράταξής του ο κ. Μπακογλίδης παρουσίασε τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «συνεργασία για την Καλαμαριά».
Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης. Με μία δυναμική ομιλία προς τους δημότες της Καλαμαριάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ο κ. Μπακογλίδης έστειλε μήνυμα νίκης καλώντας τους δημότες να μην ψηφίσουν με κομματικά κριτήρια αλλά με γνώμονα την αποτελεσματικότητα των υποψηφίων σχημάτων.
Παρουσιάζοντας τους πυλώνες της πολιτικής του συνδυασμού του ο κ. Μπακογλίδης έδωσε τις προτεραιότητες που θα θέσει. Εξήγγειλε την αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα, την ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, τη διάνοιξη της οδού Πόντου, την κατασκευή ποδηλατοδρόμων, τη συμμετοχή του Δήμου στο δίκτυο θαλάσσιας συγκοινωνίας.
Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιό του συνδυασμού του ο κ. Μπακογλίδης τόνισε ότι αποτελείται από άτομα που προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα και έχουν διακριθεί για την προσφορά τους στην κοινωνία.
Από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Μπακογλίδης επεσήμανε ότι την υποψηφιότητά του στηρίζει και ο πρώην Δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης.
Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, οι υφυπουργοί υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και Σπύρος Βούγιας, οι Βουλευτές Χρύσα Αράπογλου και Θωμάς Ρομπόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης.