Είχε την ευκαιρία ο Άρης να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου... Όμως... Οι Θεσσαλονικείς είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, αλλά ήταν φλύαροι. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε ένα σημείο που προσπαθούσαν να οργανώσουν αυτοί το επιθετικό παιχνίδι κι όταν ισοφάρισαν με μια δουλεμένη στην προπόνηση φάση, όλα έδειχναν πως τα πράγματα πήγαιναν κατ ευχήν. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήταν αγνώριστοι. Κουρασμένοι -ίσως- με το μυαλό στην Κυριακή -ίσως- πάντως εκτός ρυθμού, προσπαθούσαν να φθάσουν στο γκολ της νίκης με ατομικές προσπάθειες. Και βοήθεια από τον πάγκο δεν είχαν. Στο 1-1 και με το χρόνο να δουλεύει υπέρ τους, βγήκε φορ και μπήκε φορ. Τίποτα δεν άλλαξε, για να γείρει η ζυγαριά από ΄δω ή από εκεί. Το μόνο που μπορούσε να περιμένει, πλέον, ο Άρης, ήταν οι γηπεδούχοι να πάρουν πρωτοβουλίες και να πετύχουν εκείνοι το γκολ της νίκης. Όπως κι έγινε. Οι ομαδικές επιθέσεις του τελευταίου δεκάλεπτου θύμιζαν περισσότερο τον Άρη του Πρόκοπ, παρά τον Άρη του Κούπερ. Κρίμα, γιατί ο Άρης αδικείται από το αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις:
Ρόζενμποργκ (Νιλς Άρνε Έγκεν): Έρλουντ, Λούστιγκ, Μπιάρσμιρ, Ντεμιντόβ, Ντορσίν, Ανάν, Χένρικσεν, Ίβερσεν, Σκιέλμπρεντ, Μόλντσκρεντ (90' Όλσεν), Πρίτσα (86' Γιάμτφαλ)
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Πρίττας, Φατί (71' Τόχα), Κάλβο (82' Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (63' Τσέζαρεκ)