Δικαιούνταν το βαθμό της ισοπαλίας ο ΠΑΟΚ. Το δεύτερο ημίχρονο του ανήκε, αφού έκανε τέσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες σκόνταψαν στον Τζόρβα (ειδικά η απόκρουση στην κεφαλιά του Κοντρέρας ήταν σωτήρια)... Σε όλο αυτό το 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν κρυμμένος στην άμυνα, περιμένοντας να περάσει η ώρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μέχρι και... μπάλες πετούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να κερδίσουν χρόνο κι όταν κέρδιζαν κόρνερ... περίμεναν και δεν το εκτελούσαν.
Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όταν ο Σισέ είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Τον σταμάτησε τρεις φορές ο Κρέσιτς και μία το δοκάρι. Από εκεί κι ύστερα τίποτα... Καμία σχέση με ομάδα που σκοπεύει να κάνει καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Συνθέσεις
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης (66` Μαρίνος), Γκαρσία (76` Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος (59` Σιμάο), Σισέ.
ΠΑΟΚ (Νίκος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία (68` Φωτάκης), Βιτόλο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου, Ιβιτς (80` Φιλομένο), Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης (68` Ελ Ζαρ).

Ο διαιτητής Τριτσώνης μοίρασε το καρπούζι όπως έπρεπε: 60 στον Παναθηναϊκό και 40 στον ΠΑΟΚ. Και πολλά του ήταν του φιλοξενούμενου...