Την ανανεωμένη σειρά των iPod media players, συμπεριλαμβανομένου και του νέου iPod Touch, που προσφέρει τη δυνατότητα video-κλήσεων, παρουσίασε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς. Το νέο iPod Touch διαθέτει ειδικές κάμερες που επιτρέπουν στον χρήστη να συνομιλεί με άλλους ιδιοκτήτες συσκευών iPhone ή iPod, με τη βοήθεια του προγράμματος «FaceTime» της Apple.
Η συσκευή γίνεται ακόμα πιο λεπτή, διαθέτει τον επεξεργαστή Apple A4 και περιλαμβάνει γυροσκόπιο, μπροστινή κάμερα για FaceTime και οπίσθια κάμερα για HD βίντεο.
Η Apple παρουσίασε επίσης το iPod Nano, το οποίο αποτελεί και την πιο ενδιαφέρουσα αναβάθμιση, καθώς και το iPod Shuffle. Το iPod nano «πετάει» το click-wheel και διαθέτει πλέον multitouch οθόνη σε ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Επιτυγχάνει 24 ώρες αυτονομία μπαταρίας με ραδιόφωνο, ρολόι, voice over, podcasts, photos και άλλα σχετικά χαρακτηριστικά.
Το iPod shuffle είναι ακόμα μικρότερο και διαθέτει κουμπιά αλλά και voice over δυνατότητες με 15 ώρες μουσικής και πέντε χρώματα.