Για σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 11 π.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα παραστεί στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων κατά τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου 1916-1918 που πραγματοποιεί η Ενωση Συμμάχων Πολεμιστών Μακεδονικού Μετώπου.

* Στις 12 το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα παραστεί στην πρώτη γιορτή των Ελλήνων αναδόχων της ActionAid, στο ξενοδοχείο Capsis.

*Στις 4 μ.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Β. Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακρύγιαλου Πιερίας.

* Στις 6 μ.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, θα παρευρεθεί στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ (Νέα Παραλία – άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου) όπου θα μιλήσει στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ www.onned.gr/radio

* Στις 6 μ.μ. στο κτίριο του ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος, Θεσσαλονίκη) ομιλία με θέμα: «Επικίνδυνες προκλήσεις τοκετού και καισαρικές τομές. Μύθος ή πραγματικότητα». Ομιλητές: Στέλιος Παπαβέντσης-IBCLC, Αγγελική Μπουζάκη, χειρουργός-μαιευτήρας-γυναικολόγος. Την ομιλία διοργανώνει ο Σύλλογος British Choises. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη.

* Στις 7 μ.μ., εκδήλωση γνωριμίας και γευσιγνωσίας με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδικού αμπελώνα, όπου συμμετέχουν τα μέλη της ΕΝΟΑΒΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Πλατεία Αριστοτέλους