Για σήμερα Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

* Στις 8 π.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Νόσου Alzheimer η Κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη», που στηρίζεται στην κοινωνία των ενεργών πολιτών και του εθελοντισμού, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία της νόσου Alzheimer προγραμματίζει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με θέμα τη νόσο Alzheimer. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010, με την τοποθέτηση υπαίθριου περιπτέρου (stand), στον πεζόδρομο της οδού Ικτίνου (στη συμβολή με την οδό Τσιμισκή) από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ από όπου θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό από μέλη και φίλους της οργάνωσης.

* Στις 9 π.μ. στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (Δικαστικό Μέγαρο) συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού: «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», Κώστα Γκιουλέκα, με τη διοίκηση του Συλλόγου.

* Στις 9:30 π.μ. εθιμοτυπική επίσκεψη της 25μελούς ομάδας κρίκετ Ελληνοαυστραλών στον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

* Στις 10 π.μ. στο υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, συνάντηση εργασίας της υπουργού, Αννας Διαμαντοπούλου, με τα μέλη του νεοσυσταθέντος Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ). Θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρίαση υπό την προεδρία του Σταμάτη Κριμιζή, επίτιμου διευθυντή του Τομέα Διαστήματος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ και μέλους της Ακαδημίας Αθηνών

* Στις 11 π.μ. η υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Συντήρηση εγκαταστάσεων Ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Νομού Ηρακλείου», από τη νομάρχη Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη.

* Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, δηλώσεις της υπουργού, Αννας Διαμαντοπούλου και του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ), Σταμάτη Κριμιζή.

* Στις 12 το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη», Κώστας Γκιουλέκας θα παρουσιάσει νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, μέλη της «Ομάδας Δημιουργίας». Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα «Μακεδονία» του ξενοδοχείου ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ.

* Στις 12 το μεσημέρι η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου με τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, στην αίθουσα Συσκέψεων (Βασ. Γεωργίου 1Α, κτίριο Α, 3ος όροφος, γρ. 307Α).

* Στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή, συνεδριάζει υπό τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση της ανεξάρτητης βουλευτή Ντόρας Μπακογιάννη, με το προεδρίο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ , Μητροπόλεως 42. Θα προηγηθεί περιοδεία της κ. Μπακογιάννη σε καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

* Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΓΣΕΕ (Πατησίων & Αινιάνος), συνάντηση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκας Κατσέλη, και του αναπληρωτή υπουργού, Γιώργου Κουτρουμάνη, με το προεδρείο της συνδικαλιστικής οργάνωσης.

* Στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή, των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης.

* Στις 12:30 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συνάντηση του υπουργού, Ανδρέα Λοβέρδου, με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος ΟΕΝΓΕ .

* Στη 1 μ.μ. στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου 1), συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Σωτήρη Καπετανόπουλου.

* Στις 3 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνάντηση του υπουργού, Ανδρέα Λοβέρδου, με τους διοικητές των: ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΟΓΑ ΟΠΑΔ.

* Στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ημερίδα του υπουργείου Οικονομικών με θέμα: «Ρύθμιση της Αγοράς Παιγνίων στην Ελλάδα». Τις εργασίες της ημερίδας που θα διαρκέσει έως τις 9:30 μ.μ. θα κηρύξει ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.