Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League ξεκινάει απόψε με τα οκτώ ματς των ομίλων 5 έως 8. Ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν με Οσέρ και Άγιαξ, αντίστοιχα, αλλά και το Τσέλσι-Μαρσέιγ στο Στάνφορντ Μπιρτζ.
Για τον 5ο Όμιλο η Μπάγερν Μονάχου επισκέπτεται την Ελβετία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία με τους Βαυαρούς να μετράνε ήδη μια νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και μάλιστα επί της Ρόμα. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ οι Ρωμαίοι νε εξυψωμένο το ηθικό μετά τη νίκη επί της Ίντερ θα επιδιώξουν να καταβάλουν την αντίσταση της ρουμανικής Κλουζ.
Στον 6ο Όμιλο η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο την Μαρσέιγ, ψάχνοντας την επιστροφή της στις νίκες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο για την Premier League, ενώ στη Μόσχα η γηπεδούχος Σπαρτάκ θα κοιτάξει να κάνει το δυο στα δυο κόντρα στο αουτσάιντερ του ομίλου, τη σλοβακική Ζίλινα.
Εκτός έδρας αγωνίζονται τα δυο μεγάλα φαβορί του 7ου Ομίλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Οσέρ με στόχο να πάρει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση φέτος και με την ίδια λογική πηγαίνει η Μίλαν στο Άμστερνταμ, όπου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Άγιαξ.
Τέλος στον 8ο Όμιλο, η Άρσεναλ με παρακαταθήκη την εντυπωσιακή της νίκη με 6-0 επί της Μπράγκα στην πρώτη αγωνιστική φιλοξενείται στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν. Την ίδια ώρα η Μπράγκα στην Πορτογαλία θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της τρίποντο στους ομίλους κόντρα στην ουκρανική Σαχτάρ.